Så får du ett inspirerande hem

För att få ett hem som du trivs i och som bidrar till inspiration krävs det lite eftertanke när det kommer till inredningen. När du är hemma ska det kännas bra och inredningen kan verkligen bidra till att du trivs hemma. Med rätt inredning kan du bli inspirerad till diverse saker som exempelvis stickning eller andra hobbys. Något som spelar stor roll för hemmet är både konst och inredningsdetaljer som textilier. Exempelvis kan du med rätt gardiner få ett ombonat hem. Ett tips är att inreda med hissgardiner som både är praktiska och snygga. Du kan inreda med hissgardiner oavsett om du vill ha en mer rustik stil eller åt det mer romantiska hållet.

Gardiner gör hemmet ombonat

Det finns många fördelar med att hänga upp hissgardiner hemma. En hissgardin ramar in ditt fönster och kan både användas för mörkläggning eller för att släppa in mer ljus. En stor fördel med hissgardiner är att de passar i hemmets alla rum. Hissgardiner kan även bidra till ett lugnare intryck men även göra hemmet händelserikt. Välj hissgardin efter syfte och behov. Det finns ett stort utbud av hissgardiner att välja mellan, det finns en gardin för alla.

Använd färger för att knyta ihop inredningen

För att få till en bra helhet i hemmet kan du matcha din konst med hissgardinerna. Det är perfekt att plocka en färg från konsten och ha den även på gardinerna. Om du stickar kan du alltid använd garn i den färgen och sticka en filt för att ha i soffan. Det kommer knyta ihop inredningen ännu mer. När det kommer till inredningsdetaljer är det perfekt att använda olika accentfärger för att få till en bra helhet. Du kan ha 1-3 olika accentfärger som du jobbar med i inredningen. Det bästa med textilier är att de är lätta att byta ut om du vill ha en förändring relativt snabbt.

Hemmahobbys gynnas av en tilltalande inredning

Inredningen är otroligt viktig för hur du trivs hemma. Om du har exempelvis stickning som hobby har inredningen större inverkan än du kan tro på ditt sinne. Om du har ett mysigt och tilltalande hem kommer du förmodligen att få inspiration när det kommer till stickningen. Det kommer även att vara mysigt att sätta dig i fåtöljen eller soffan för att sticka om du har en tilltalande inredning. Så lägg manken till och skapa dig ditt drömhem.